miercuri, 10 iulie 2013

Aniversare umanitara pentru Dorinel Tilica


Zâmbătă, 13.o7.2o13, este o zi în care se-mbină actul umanitar cu cel aniversar, după cum spune și titlul. Pe de-o parte este Dorinel (http://goo.gl/1tSfH), ce are nevoie de puțin ajutor din partea noastră, iar pe de altă parte este Alexandru, care-ntinerește cu un an și are nevoie de zâmbete :).

Pentru acest eveniment ne-am pregătit și ne vom tot pregăti cu teatru, muzică, atmosferă și alte surprize, dar iată cum stăm în acest moment:

Locație - Ceai Dansant (http://goo.gl/iMHee)
Calea Victoriei 16-20, pasajul Macca-Vilacrosse.
Spațiu generos, pe două niveluri cu abordări diferite, dar complementare.
Prețuri de bun simț.
Atmosferă plăcută.

Donatorii invitați – cei ce au oferit din resursele și talentul lor pentru a fi prezenți

OBLIGO (http://goo.gl/D5Woz) – Cei ce nu știu, deoarece improvizează. O trupă cu umor fascinant și jocuri ce ne mențin urechile în colțurile gurii la fiecare show. Așadar 3, 2, 1...

G.A.N. (http://goo.gl/DnelI) – Chitarist rătăcitor cu spirit luptător ce iubește atingerea corzilor. Un mesaj clar transmis de o voce puternică pe ritm de blues and rock. So roll!

The MAD SOCKS – Muzică de ți-o iau șosetele la trap pe ritm de rock, blues, pop, funk.

DAN MARIN (http://goo.gl/MEFnC) & ALEX ȘERBAN– Please, stand-up! Dacă nu vă ridicați, o vor face ei pentru a ne amuza cu povești despre viață, oameni și viziuni.

GRANDPA GROOVE (http://www.grandpagroove.ro/) – Înțelepciunea Moșului, măi taică, se reflectă-n stilul abordat, deci iată un set reprezentativ: http://goo.gl/VBYqx

VOVO (http://goo.gl/Xuiqa) – From bedroom to danceroom, VOVO a fost prezent la Radio Deea, Radio Republica Verde, AbstraktTV și urmează să ne-ncânte și-n această Zâmbătă.

XPERIMENTAL (http://goo.gl/46BkA) – Își părăsește altarul de producător pentru a ne antrena fizicul dansator.

CLAP_ON (http://goo.gl/wLrTX) – Promite că ne va oferi motive pentru aplauze, așadar să-l acordăm atenția necesară.

Donațiile financiare pentru Dorinel vor fi direct proporționale cu dimensiunea sufletului fiecăruia! Evident, glumim. Deoarece știm cât de importantă este fiecare acțiune, prețuim orice gest, indiferent de cât de insignifiant ar părea la prima vedere. Este clar că-n spatele fiecărui pas se află un suflet mare și o istorie ce merită respectată.

Urmează să vă ținem la curent cu modificările ce urmează să apară, deci rămâneți vigilenți! :)


O inițiativă Românii Sunt Frumoși și Asociația Devision (http://goo.gl/PJ4Pi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu