miercuri, 7 august 2013

Mii de multumiri Roxana Iordache

UN LEU PENTRU LUMINA OCHILOR UNUI COPIL!

miercuri 7 august 2013
Vă rog să donaţi un leu pentru ca un copil nevăzător să-şi vadă mama! Să vadă frumuseţile lumii! Să trăiască bucuria de a vedea lumina! Şi gândiţi-vă că faceţi donaţia ca pe o minune, ca pe o posibilă imitare a lui Hristos, aici şi acum, în “operaţiile” lui de dezorbire! Ştiţi ce-a zis Iisus, că El e în cei mici, în toţi cei nevoiaşi, în toţi cei care au nevoie de noi, iar noi nu-L vedem pe Hristos în ei, nu-i vedem nici pe ei! Noi suntem orbii!
Hai să ajutăm un copil să vadă! Stă în puterea noastră! Avem puterea de a vindeca împreună, celebrând astfel puterea Mântuitorului, puterea vindecătoare a iubirii!
Putem să facem fapta asta împreună! Numai să vrem. Fie online, fie aşa:
Titular cont Tilica Mariana mama copilului
RO68RNCB0579040596800001 -cont Lei
RO41RNCB0579040596800002cont in EURO
Cod SWIFT RNCB ROBU
BCR Sucursala Stefan Luchian Botoșani

0231.549.150-Tilica Mariana
0726.453.127-mama Tilica Mariana
Dorinel 2
Cazul e real, nu-i nici o fraudă, vă dau link la blogul care a semnalat campania mamei lui Dorinel – au spus şi la Antena 1 despre el, dacă preia Antena 3 sunt sigură că se pot strânge banii chiar până mâine dimineaţăhttp://dorintilica.blogspot.ro/
Suma necesară e de 35ooo de euro şi – la ora redactării acestui apel – se strânseseră 12910 euro.
Ca să acoperim suma, ar fi suficient ca 150500 dintre noi să doneze câte un leu. Iar online s-ar strânge rapid – sigur, cine are posibilitatea să doneze online poate are posibilităţi să doneze mai mult.
Oricum, vă rog să donăm, fie şi câte un leu! Pentru ca un copil să capete vedere. Ce poate fi mai minunat decât să ştii că poţi face o minune, posibilă împreună cu semenii tăi, pentru aproapele tău? Mai minunat nu poate fi decât să faci minunea în consecinţă. Atât de la îndemână. Acum, pentru un pui de om!
Iadul este suma faptelor bune rămase în intenţie. Iadul este suma faptelor bune pe care am fi putut şi n-am vrut să le facem. Din lene, nepăsare, pasare a înfăptuirii asupra celuilalt, indolenţă, indiferenţă sau lipsă de voinţă pentru bine.
Nu Dumnezeu pedepseşte. Ci lipsa noastră de iubire.
E Postul Adormirii Maicii Domnului şi o rog pe Măicuţa Sfântă să-l ajute pe Dorinel! Şi pe toţi copiii ca el. Şi pentru toţi copii. Şi pe toţi, în general. Şi mai ales, în particular. Să ne ajute să vedem că suntem mereu ajutaţi. Să-l descoperim pe Dumnezeu în noi. Şi aşa să ne vindecăm. Şi să fim vindecaţi.
Vă mulţumesc, fiţi binecuvântaţi!

sursa:Roxana Iordache

Un comentariu:

  1. V-am dat si eu 5 lei. Sper sa va ajute bunul Dumnezeu si Sfantul Nicolae, sa strangeti banii si sa auzim ca Dorinel va vedea! Noroc si succes!

    RăspundețiȘtergere