vineri, 25 ianuarie 2013

Monitorul de Botosani a publicat un nou articol despre Dorinel



Un pui de om are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea vedea lumea din jurul lui şi pentru a avea o copilărie normală. Dorin Valentin Tilică din Hăneşti are patru ani, dar suferă de retinopatia prematurităţii, adică de dezlipire totală a retinei. Când a venit pe lume el avea doar 1,2 kilograme, fiind născut prematur. Micuţul a fost ţinut două luni la incubator, iar mama a stat într-un alt salon în maternitate. Copilul a fost supravegheat de cadrele medicale. Mariana Tilică, mama băiatului, spune că medicii nu au informat-o la timp că micuţul are o problemă la ochişori. Părinţii au aflat că micuţul are probleme abia când el avea şase luni, când deja ajunsese în stadiul cinci al bolii. Dacă micuţul era diagnosticat la timp, el putea fi operat în ţară. Acum practic este o luptă contra cronometru. Cu cât micuţul este operat mai repede, cu cât are şansa de a-şi recăpăta vederea la un ochişor. La celalalt nu mai sunt speranţe. Dorin Valentin trebuie operat într-un spital din Statele Unite ale Americii, în Detroit, la Spitalul Williams Beaumont. Pentru această operaţie familia Tilică are nevoie urgent de 30.000 de dolari.


Cei care vor să îl ajute pe micuţul Dorin o pot face donând bani în conturile deschise la BCR, pe numele Tilică Mariana: RO68RNCB0579040596800001, în lei, sau EO41RNCB0579040596800002, în euro. Mai multe detalii le găsiţi pe http://dorintilica.blogspot.ro/.
Facem apel la toţi cei care au posibilitatea, să contribuie cu o sumă oricât de mică pentru ca familia Tilică să poată aduna suma de care are nevoie, iar Dorin să poată fi operat şi să poată vedea lumina zilei. Ca orice micuţ de pe lumea aceasta, Dorin are dreptul să se bucure de copilărie şi să fie sănătos. Şi nu este mulţumire mai mare decât un ajutor dat unui copil aflat în nevoie, ajutor care este răsplătit cu un zâmbet de copil nevinovat. Orice faptă bună se întoarce la noi înmiit, deci haideţi să nu-l lăsăm singur pe Dorin în această luptă inegală cu o soartă nemiloasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu