duminică, 18 august 2013

Blogul lui EDDIE-Donează 1 leu pentru Dorinel!

Cu 1 leu poți face destule, dar nu suficient. Totuși dacă analizezi mai bine, chiar ai ce face cu doar 1 leu. Ce-i drept, cu 1 leu poți cumpăra lucruri care se consumă repede: pâine, înghețată, pastile, un 3 în 1, un ness și alte lucruri care te binedispun pe moment sau care îți creează plăcere pe moment.
Însă, cu doar 1 leu poți realiza ceva ce durează o viață. O șansă să redai vederea unui copil pe nume Dorinel. Dorinel își dorește mult să vadă. Să privească peisaje. Să privească ploaia stând la geam. Să privească iarna cum ninge și să se joace cu bulgării de zăpadă împreună cu prietenii. Să vizioneze un film bun cu familia lui. Să ne privească.
Am mai scris un articol pentru Dorinel acum ceva timp și am realizat acum puțin timp că s-a deschis o campanie. Se numește “Campania de 1 leu pentru Dorinel”. 230 de donații au avut loc de la startul aceste campanii, adică 230 de lei. Mai sunt nevoie de 150.500 de donații, echivalentul a 150.500 de lei, adică 150.500 de oameni. Împreună putem reuși să strângem acești bani pentru Dorinel. Suntem o țară a cărei populație depășește milioane și milioane, iar Dorinel are nevoie de doar 150.500 de oameni din această țară sau poate chiar mai puțin.
Iată cazul lui preluat din articolul mai vechi, cu mici modificări actualizate.
Dorinel are doar 4 anișori, e din comuna Hudești, județul Botoșani, și la 6 luni a fost diagnosticat cu retinopatia prematurității, adică o dezlipire totală de retină. Nu știu din ce cauză s-a ajuns să aibă o astfel de boală, cert este că e una foarte gravă și dureroasă pentru suflețelul lui. Singura șansă de a vedea este o intervenție chirurgicală care se va realiza în Statele Unite, la o clinică din Detroit. Au nevoie de 35 de mii de euro, iar în momentul de față s-au strâns doar 12910 euro. Imaginați-vă voi, oamenii care pot vedea lucruri, și care au avut o copilărie mai mult sau mai puțin frumoasă, ce ar fi dacă peste 10-20 de ani, ați încerca să vă reamintiți momentele din copilărie, să relatați cu prietenii și să nu vă aduceți aminte nimic.. Ar fi dureros, așa-i? Pentru Dorinel, singurele imagini sunt probabil….visele.
Dacă sunteți buni la suflet și doriți să faceți un lucru bun, distribuiți acest articol, astfel încât, acest caz să fie unul cât mai important în mediul online, sau dacă doriți, puteți dona ( detalii mai jos ).
Titular cont: Tilica Mariana (mama copilului)
RO68RNCB0579040596800001 – cont LEI
RO41RNCB0579040596800002 – cont EURO
Cod SWIFT: RNCB ROBU
Sucursala Stefan Luchian Botoșani
0231.549.150 – Tilica Mariana
0726.453.127 – mama Tilica Mariana
Mai multe detalii pe http://dorintilica.blogspot.ro/
Cazul este unul cât se poate de real!

Un comentariu:

  1. Dragutul meu tiz, sper sa strangi banutii pentru operatie. O sa te faci atat de bine incat ochii tai vor face pustoaicele sa caute adresa ta. :)
    Sanatate maxima!!!

    RăspundețiȘtergere