luni, 28 octombrie 2013

Gandul.info alaturi de Dorinel


Dorinel Tilică, un băieţel de patru ani din Botoşani, a fost diagnosticat cu retinopatie, boală ce afectează vederea într-un ritm extrem de rapid.
Astfel, copilul are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală la Clinica William Beaumont din Detroit SUA. Pentru că nu îşi pot permite costurile unei astfel de operaţii, părinţii lui Dorinel cer acum ajutorul celor din jur.
Oricine doreşte să doneze bani o poate face într-unul din conturile deschise pe numele mamei lui Dorinel, Tilică Mariana:
RO68RNCB0579040596800001 - cont în LEI
RO41RNCB0579040596800002 - cont în EURO
*Cod SWIFT:RNCB ROBU, Sucursala Ştefan Luchian Botoşani
Foto: Facebook//Mariana Tilica
De asemenea, aceia care doresc să ia legătura cu familia lui Dorinel Tilică, fie numai pentru sfaturi şi încurajări, pot suna la numărele de telefon 0231.549.150 sau 0726.453.127 , pot trimite email pe adresa  emailtilicamariana@yahoo. com sau pot lăsa un mesaj pe Facebook.
Mai multe detalii sunt disponibile şi aici.
Ajutaţi-l pe Dorinel! Şi redistribuirea poveştii lui ajută!
sursa: Gandul.info

Un comentariu:

 1. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
  1) Vrăji de dragoste
  2) Vrăji de dragoste pierdută
  3) Vrăji de divorț
  4) Vrăji de căsătorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vrăji de despărțire
  7) Alungați un Iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
  9) vrei să-ți mulțumești iubitul
  Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere