vineri, 13 decembrie 2013

Dorinel s-a operat la ambii ochisori

In spriritul campaniilor fericite, va anunt ca mai exista Speranta pentru Dorinel! Si mai exista speranta pentru omenire! Va povesteam, zilele trecute, ca parintii lui Dorinel au avut bani sa-l opereze in State, doar la un ochi. Si, ca sansele de a gasi bani pana pe 17 decembrie, pentru celalalt ochi, erau slabe! Dar, Dumnezeu exista! Iar rugaciunile noastre se pot implini, daca staruim si credem!
Va anunt, fericita, ca Dorinel a fost operat si la celalalt ochi! Ca familia de romani la care stau acum parintii, care i-a gazduit si hranit FARA a cere vreun ban, A COMPLETAT suma de care era nevoie! Cateva mii de dolari, pentru un copil necunoscut lor, pana acum cateva zile...! Multumesc, Doamne, pentru oamenii buni pe care ii scoti in calea lui Dorinel!!!!

Un comentariu:

  1. Căutați liniștea în viața voastră, v-ați săturat să treceți prin traume nedorite în viața conjugală. Dr. Egwali este aici doar pentru a ajuta la rezolvarea haosului și a readuce pacea nesfârșită în casa ta. Totul depinde de nivelul tău de pozitivitate și, de asemenea, de cât de hotărât ești să aduci schimbări în viața ta, pentru că amândoi contează în această linie de datorie, el a salvat o mulțime și eu sunt unul dintre ei .. Vorbește cu el astăzi și ai nenumărate motive să zâmbesc din nou .. Whatsapp / +2348122948392
    Trimiteți un e-mail / dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere