marți, 30 aprilie 2013

Mosche si Mordechai blog alaturi de Dorinel

 

Concert pentru ochi şi inimă în Voi major

I. Allegretto
Nu e aşa că v-aţi săturat de apelurile astea umanitare? Prea sunt multe. Prea nu se mai termină. Prea amintesc despre atâtea şi atâtea necazuri, umbrind vitraliile vieţii, tulburându-ne tihna cafelei şi voluptatea nepăsării. Şi se mai numesc şi umanitare! Amintindu-ne, adică, despre condiţia noastră.
Personal am încă şi mai multe motive să mă tulbur când vine vorba despre aşa ceva. Dar astea sunt lucruri despre care n-am să vorbesc.
Şi iată, totuşi, vin către voi rugându-vă, încă o dată, să găsiţi vreme şi bunătate pentru a schimba răul în bine. Iar pentru ca asta să se întâmple trebuie doar să fărâmaţi câteva clipe din viaţa voastră şi să dăruiţi puţin, oricât de puţin, din ce e al vostru. Şi lucruri minunate se pot întâmpla.
II. Largo
Am primit pe blog un mesaj care sună astfel: Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar…
Vă amintiţi povestea Micului Prinţ? Are ceva din minciuna inocentă şi necăjită a florii de acolo acest apel. Parcă prea sună a mesaj copiat şi cu disperare trimis spre toate zările. Şi, de bunăseamă, toţi destinatarii vor fi fost socotiţi “singura speranţă”. Dar dacă vă amintiţi de floarea micului prinţ atunci veţi înţelege că aceasta doar pare un neadevăr, când este, de fapt, un strigăt de disperare.
Mama lui Dorinel Tilica îşi strigă disperarea către noi, rugându-ne să o ajutăm acolo unde domnia sa nu mai poate. Pentru că cea care i-a dăruit viaţă lui Dorinel nu are puterea de a-i dărui şi vederea. Iar acum strigă către noi, rugându-ne să punem lumină în ochii micuţului de doar patru ani. Şi  o puteţi face, venind alături de mine şi adăugând puţinului meu puţinul vostru, iar împreună putem aprinde lumina, acolo unde până acum n-a pătruns.
Găsiţi întreaga poveste a lui Dorinel aici. Bunătatea o găsiţi în voi. Ştiu sigur asta.

III. Allegro vivace
Ştiu. Acum ne pregătim de odihna lui 1 Mai. Apoi de bucuria învierii. Şi de ce nu aţi sărbători şi astfel? De ce nu aţi face acest mărunt efort şi aţi ciobi doar puţin, de nebăgat în seamă pentru voi, din belşugul sărbătorii pentru a ajut copilul care vă cere lumina. Mai ales acum, când … ştiaţi nu? Ne aflăm în săptămâna luminată! Nu e oare momentul cel mai bun să ajutaţi la împlinirea unei minuni? Atunci veniţi! VENIŢI DE DAŢI LUMINĂ!
Aici aveţi tot ceea ce trebuie pentru a vă face, o dată în plus, părtaşi la bunătatea lumii:
Banca Comerciala Romana, Sucursala Stefan Luchian Botoșani
RO68RNCB0579040596800001 -cont Lei
EO41RNCB0579040596800002 – cont in EURO
Cod SWIFT: RNCB ROBU
Titular cont Tilica Mariana (mama)
Telefoane (Tilica Mariana): 0231.549.15, 0726.453.127
Mai mulţi colegi şi prieteni din blogosferă ( pe care îi aştept şi de această dată, ca de atâtea alte dăţi, să mi se alăture) v-au poftit ca dacă vă place ce citiţi pe blogurile lor să ajutaţi la supravieţuirea acelor bloguri cu câte o mică şi voluntară donaţie. Îndrăznesc şi eu să vă rog ca, dacă vreodată aţi citit aici ceva care v-a fost pe plac, atunci folosiţi datele de mai sus şi dăruiţi acolo ceea ce credeţi că merită dăruit.
Vă mulţumesc

Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu