duminică, 2 iunie 2013

Campania:Doneaza 1 leu pentru Dorinel!Ajuta-l sa vada!



Asociatia DeVision, in parteneriat cu Asociatia "Salveaza o inima", lanseaza Campania de 1 LEU pentru a-l ajuta pe Dorinel sa stranga cei 35.000 de euro necesari unei interventii chirurgicale in SUA.

Dorinel este un copil de 5 ani a carui vedere a fost afectata de nasterea prematura, suferind de retinopatie. Desi este tarziu, mai exista totusi o sansa ca Dorinel sa se bucure de copilarie asa cum o fac copiii obisnuiti. Fara banii care sa acopere operatia, timpul se scurge insa in defavoarea lui. Cu cat interventia poate fi facuta mai repede (in maximum 3 luni), cu atat mai bine.

Ganditi-va cat inseamna 1 LEU pentru voi? Mai nimic... Probabil ca nici nu va mai amintiti ce v-ati cumparat ultima data cu 1 LEU. Poate ca v-ati luat o paine, un covrig sau l-ati dat unui cersetor pe strada, care in ziua urmatoare va poate agresa pe voi sau pe familia voastra.

Dar, pentru Dorinel, 1 LEU inseamna o sansa la viata. Daca 150.500 de oameni doneaza cate 1 LEU, Dorinel poate sa faca interventia chirugicala care ii ofera sansa de a vedea.

Haideti sa demonstram ca se poate si ca putem schimba lumea, putin cate putin. Sa incepem cu lumea lui Dorinel, prin a-i colora universul in culori si imagini cu mama sa, fratii, prieteniii si alte lucruri simple asa cum sunt percepute ele de o minte de copil si de care isi va aduce aminte cu drag mai tarziu.

Donati 1 LEU, convingeti-va prietenii, familia si colegii sa faca acelasi lucru si ajutati un copil aflat in suferinta. Cand el va fi mare, va putea ajuta la randul lui alti copii.

Nu lasati indiferenta si pretextul ca sunt prea multi copii bolnavi pentru a-i putea ajuta pe toti sa-i franga aripile lui Dorinel. Putem face schimbari mari cu pasi mici, uitandu-ne in jurul nostru si actionand, cu resursele noastre limitate.

Puteti dona online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/ihp9bt sau direct in cont folosind datele de mai jos:

Titular cont Tilica Mariana (mama copilului)
RO68RNCB0579040596800001 -cont Lei
RO41RNCB0579040596800002cont in EURO

Cod SWIFT:RNCB ROBU
Sucursala Stefan Luchian Botoșani

Orice donatie este binevenita si fie ca dati un leu sau o suma mai mare, apreciem fiecare gest.

Un gand bun pentru Dorinel sau orice aspect legat de cazul baiatului poate fi transmis direct mamei sale, Tilica Mariana, la numerele de telefon: 0231.549.150, 0726.453.127 , pe email tilicamariana@yahoo.com sau facebook:/mariana tilica

Va multumim si va rugam sa transmiteti mesajul campaniei noastre catre cat mai multi oameni si, cu siguranta, impreuna vom reusi!


Invitati prietenii sa cumpere bilete a 1 leu! https://www.facebook.com/events/494598400610545/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu