sâmbătă, 7 septembrie 2013

Asociatia Devision impreuna cu Bucharest School of Coffee și cafeneaua Coftale intr-un eveniment unic


Imaginează-ți că simți aroma de cafea proaspăt prăjită, un miros îmbietor care te trimite cu gândul la licoarea neagră pe care abia aștepți să o savurezi.

Două dintre cele cinci simțuri sunt suficiente pentru un iubitor de cafea pentru a conștientiza plăcerea ce-l așteaptă. Dar în mintea ta probabil că și văzul își face loc și vizualizezi deja o ceașcă frumos colorată, cu cafea simplă sau cu lapte.

Ce te-ai face însă dacă n-ai fi văzut niciodată o astfel de cană și totul ar fi în inchipuirea ta?

Aceasta ar putea fi realitatea în câțiva ani buni a unui copil care acum are 5 ani și care nu poate vedea. Dorinel Tilică suferă de o boală cauzată de nașterea prematură care se numește retinopatie. E o afecțiune a retinei. Din fericire, o șansă mai există. Pentru a vedea, Dorinel are nevoie urgent de o operație în SUA, în valoare de 35.000 de euro.
18.000 de euro s-au strâns până în acest moment și mai avem nevoie de aproximativ jumătate din sumă pentru a-i oferi lui Dorinel șansa de a avea o copilărie normală.

Împreună cu Bucharest School of Coffee și cafeneaua Coftale, Asociația DeVision vă propune o nouă acțiune de strângere de fonduri pentru Dorinel. Împreună, le adresăm pasionaților de cafea și oamenilor cu suflet mare o invitație la atelierul cu scop umanitar ”Secretele cafelei”.

Pe scurt, veți afla la atelier despre ce se ascunde în spatele unei cafele, ce alte tipuri de cafea există în afara celor pe care le găsim la raft, ce înseamnă specialty coffee și cum putem prepara o cafea mai bună acasă. La final, vă vom prezenta diferite metode de preparare (Aeropress, V60, Syphon) și vom avea parte și de degustare.

Gazde ne vor fi:
- Paul Ungureanu, Bucharest School of Coffee. Susține traininguri recunoscute la nivel internațional de către Speciality Coffee Association of Europe și este unul dintre puținii certifieri din lume care pot acorda diplomele de barista Level 1 și 2.
- Floriana Vlaicu, Bucharest School of Coffee. A obținut locul 6 la competiția World Coffee in Good Spirits și este dublu campion național Coffee in Good Spirits 2011-2012.
- Antonio Iftimescu, Coftale. Barista acreditat de către Bucharest School of Coffee, a investit în dezvoltarea pieței de cafea de specialitate din România prin fondarea cafenelei Coftale cu ajutorul echipei Bucharest School of Coffee.
Când: 12 septembrie, ora 19:00

Unde: Cafeneaua Coftale, Strada Profesor Ștefan Mihăileanu nr.42, Sector 2, București

Taxa de participare la atelier este 50 RON/persoană, un procent de 75% din prețul fiecărui bilet urmând să fie depus în contul deschis pentru Dorinel. Atelierul va dura o oră și jumătate, iar la el pot participa 30 de persoane. Pentru a vă înscrie la ”Atelierul Coftale: secretele cafelei”, e suficient să trimiteți un email de confirmare a participării la adresa asociatiadevision@gmail.com cu numele tau complet si datele de contact (email si telefon mobil) până la data de 11 septembrie 2013.

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe informații despre Dorinel Tilică pot fi citite aici: http://dorintilica.blogspot.ro/p/povestea-mea.html.

Organizatori:

Asociația DeVision: www.facebook.com/AsociatiaDevision
Coftale: www.facebook.com/Coftale
Bucharest School of Coffee: http://scoaladecafea.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu