sâmbătă, 7 septembrie 2013

Asociatia Devision impreuna cu Bucharest School of Coffee și cafeneaua Coftale intr-un eveniment unic


Imaginează-ți că simți aroma de cafea proaspăt prăjită, un miros îmbietor care te trimite cu gândul la licoarea neagră pe care abia aștepți să o savurezi.

Două dintre cele cinci simțuri sunt suficiente pentru un iubitor de cafea pentru a conștientiza plăcerea ce-l așteaptă. Dar în mintea ta probabil că și văzul își face loc și vizualizezi deja o ceașcă frumos colorată, cu cafea simplă sau cu lapte.

Ce te-ai face însă dacă n-ai fi văzut niciodată o astfel de cană și totul ar fi în inchipuirea ta?

Aceasta ar putea fi realitatea în câțiva ani buni a unui copil care acum are 5 ani și care nu poate vedea. Dorinel Tilică suferă de o boală cauzată de nașterea prematură care se numește retinopatie. E o afecțiune a retinei. Din fericire, o șansă mai există. Pentru a vedea, Dorinel are nevoie urgent de o operație în SUA, în valoare de 35.000 de euro.
18.000 de euro s-au strâns până în acest moment și mai avem nevoie de aproximativ jumătate din sumă pentru a-i oferi lui Dorinel șansa de a avea o copilărie normală.

Împreună cu Bucharest School of Coffee și cafeneaua Coftale, Asociația DeVision vă propune o nouă acțiune de strângere de fonduri pentru Dorinel. Împreună, le adresăm pasionaților de cafea și oamenilor cu suflet mare o invitație la atelierul cu scop umanitar ”Secretele cafelei”.

Pe scurt, veți afla la atelier despre ce se ascunde în spatele unei cafele, ce alte tipuri de cafea există în afara celor pe care le găsim la raft, ce înseamnă specialty coffee și cum putem prepara o cafea mai bună acasă. La final, vă vom prezenta diferite metode de preparare (Aeropress, V60, Syphon) și vom avea parte și de degustare.

Gazde ne vor fi:
- Paul Ungureanu, Bucharest School of Coffee. Susține traininguri recunoscute la nivel internațional de către Speciality Coffee Association of Europe și este unul dintre puținii certifieri din lume care pot acorda diplomele de barista Level 1 și 2.
- Floriana Vlaicu, Bucharest School of Coffee. A obținut locul 6 la competiția World Coffee in Good Spirits și este dublu campion național Coffee in Good Spirits 2011-2012.
- Antonio Iftimescu, Coftale. Barista acreditat de către Bucharest School of Coffee, a investit în dezvoltarea pieței de cafea de specialitate din România prin fondarea cafenelei Coftale cu ajutorul echipei Bucharest School of Coffee.
Când: 12 septembrie, ora 19:00

Unde: Cafeneaua Coftale, Strada Profesor Ștefan Mihăileanu nr.42, Sector 2, București

Taxa de participare la atelier este 50 RON/persoană, un procent de 75% din prețul fiecărui bilet urmând să fie depus în contul deschis pentru Dorinel. Atelierul va dura o oră și jumătate, iar la el pot participa 30 de persoane. Pentru a vă înscrie la ”Atelierul Coftale: secretele cafelei”, e suficient să trimiteți un email de confirmare a participării la adresa asociatiadevision@gmail.com cu numele tau complet si datele de contact (email si telefon mobil) până la data de 11 septembrie 2013.

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe informații despre Dorinel Tilică pot fi citite aici: http://dorintilica.blogspot.ro/p/povestea-mea.html.

Organizatori:

Asociația DeVision: www.facebook.com/AsociatiaDevision
Coftale: www.facebook.com/Coftale
Bucharest School of Coffee: http://scoaladecafea.com/ 

2 comentarii:

  1. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt atât de încântat că căsătoria mea ruptă a fost restaurată. Fostul meu iubit s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit să-l cunosc pe Dr Trust și cum a ajutat mulți oameni să-și aducă iubitul înapoi, așa că l-am contactat și pe el să mă ajute. Așa m-a ajutat Dr Trust să-mi aduc iubitul înapoi. Un mare mulțumesc lui Dr Trust pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu iubit se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. Dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau iubitul tău să fie mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic vrăjitor acum. Iată contactul lui:

    E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

    WhatsApp: +14242983869

    RăspundețiȘtergere